Over

Wij helpen u graag!

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Assen

Last van een verstopte afvoer? Of zit het riool verstopt? Balen, niemand zit te wachten op een verstopping. Ontstoppingsbedrijf Assen lost het graag voor u op!
Ontstoppingsdienst Assen is al sinds 1992 actief in het verhelpen van allerlei afvoer- en rioolproblemen. Hierbij hebben wij ons gespecialiseerd in het ontstoppen van verstoppingen. Inmiddels hebben wij al duizenden particulieren en bedrijven blij gemaakt.

Het maakt niet uit wat voor verstopping u heeft, wij kunnen elke verstopping verhelpen. Ontstoppingsbedrijf Assen ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Denk bijvoorbeeld aan een verstopping in de wc, gootsteen, wastafel, douche, bad of het riool zelf.

Ontstoppingsdienst Assen helpt u ook graag met het reinigen van de afvoeren of het riool. Zo voorkomt u nieuwe verstoppingen en stankoverlast. Daarnaast gaan de afvoerbuizen langer mee. Op de lange termijn kan dit u dure reparatie- en vervangingskosten besparen.

Wij kunnen u ook helpen in geval van een leidingbreuk of een verzakt riool. Onze monteurs hebben veel ervaring met het vervangen of aanleggen van riolering. Door het ontstoppen van riool verstoppingen weten onze vakmannen hoe de rioleringsbuizen aangelegd moeten worden om de kans op verstoppingen te minimaliseren.

Het werkgebied van Ontstoppingsbedrijf Assen is regio Assen. Het maakt ons verder niet uit of u in het centrum van Assen woont of op het platteland in de omgeving van Assen, wij hanteren geen voorrijkosten en komen u zo snel mogelijk helpen.

Met een vakman van Ontstoppingsdienst Assen bent u verzekerd van een professionele ontstopping. Op locatie onderzoekt onze vakman als eerst de situatie waarbij twee vragen beantwoordt worden: waar zit de verstopping en hoe kunnen wij deze het best oplossen?

Onze vakman maakt vervolgens een prijsopgave met een schatting van de arbeidstijd en de machines die ingezet worden. Eventueel komen er nog materiaalkosten bij. Zodra u akkoord bent, gaan wij direct aan de slag.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsbedrijf Assen inschakelen voor een verstopte afvoer of een verstopt riool? Of kampt u met een ander riool- of afvoerprobleem? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Assen via 0592 204 880 om uw klus te bespreken en een afspraak te maken.

Riool Ontstoppingsdienst Assen
Ontstoppingsbedrijf Assen

Ontstoppingsdienst

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Assen
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Assen rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0592 204 880

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Assen

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Assen

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Assen!

Afvoer Ontstoppen Assen

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Assen

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Assen

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Assen

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Assen

Ontstoppingsdienst Assen is al sinds 1992 actief in het verhelpen van allerlei afvoer- en rioolproblemen. Hierbij hebben wij ons gespecialiseerd in het ontstoppen van verstoppingen. Inmiddels hebben wij al duizenden particulieren en bedrijven blij gemaakt.

Met een vakman van Ontstoppingsdienst Assen bent u verzekerd van een professionele ontstopping. Op locatie onderzoekt onze vakman als eerst de situatie waarbij twee vragen beantwoordt worden: waar zit de verstopping en hoe kunnen wij deze het best oplossen?

Onze vakman maakt vervolgens een prijsopgave met een schatting van de arbeidstijd en de machines die ingezet worden. Zodra u akkoord bent, gaan wij direct aan de slag.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsbedrijf Assen inschakelen voor een verstopte afvoer of een verstopt riool? Of kampt u met een ander riool- of afvoerprobleem? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Assen via 0592 204 880 om uw klus te bespreken en een afspraak te maken.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Assen te werk?
Tijdens het bezoek van onze monteur wordt eerst de situatie onderzocht. Er wordt gekeken naar waar de verstopping zich bevindt en hoe dit het best opgelost kan worden.

De monteur van Ontstoppingsbedrijf Assen maakt vervolgens een prijsopgave waarin de arbeidstijd en eventuele materiaal- en machinekosten worden vermeld. De monteur start de werkzaamheden pas zodra u akkoord bent met de prijsopgave. Zo hopen wij vervelende financiële verrassingen te voorkomen.

Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 0592 204 880.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, dat kan. Wij adviseren echter wel om uw situatie eerst te bespreken. De kans is groot dat een verstopping terugkeert als deze niet goed ontstopt is.

Om een afspraak te annuleren kunt u bellen naar 0592 204 880.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
U kunt de monteur verwachten binnen het tijdsblok wat er met u afgesproken wordt tijdens het inplannen van de afspraak.

Wij werken met tijdsblokken omdat het kan verschillen hoe lang een klus duurt. Soms loopt een klus iets uit en soms gaat het sneller dan verwacht. Mocht de monteur later zijn dan het afgesproken tijdsblok, dan wordt u hierover tijdig geïnformeerd worden.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Hoe lang een ontstopping duurt is afhankelijk van de ernst van de verstopping. Het is daarom lastig zeggen hoe lang een ontstopping gemiddeld duurt maar over het algemeen lukt het om de verstopping binnen de eerste 30 minuten te ontstoppen.

Hoe lang het ongeveer gaat duren kan de monteur op locatie beoordelen. Voor het maken van de prijsopgave wordt er dan een inschatting gemaakt van de benodigde arbeidstijd. De werkzaamheden worden pas gestart zodra u akkoord bent met de prijsopgave.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
De kosten van het verhelpen van een verstopping zijn van te voren lastig in te schatten. Dit is afhankelijk van; de ernst van de verstopping, de benodigde arbeidstijd, machinekosten, en eventuele inspecties of uitgevoerde reparaties.

Op locatie maakt de monteur van te voren een vrijblijvende prijsopgave. Als u akkoord bent gaat onze monteur aan de slag met de werkzaamheden.

Wij hanteren eerlijke en marktconforme tarieven. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt betalen via pin, tikkie, IDEAL-link of contant. Hierbij gaat onze voorkeur uit naar een contactloze betaling. Dit is veilig en makkelijk.
Ontvang ik een factuur?
Na onze werkzaamheden ontvangt u een mail met daarin de factuur.

Voor vragen over een factuur kunt u contact opnemen via 0592 204 880.

Zit er garantie op de ontstopping?
U heeft garantie als dit door de monteur wordt aangegeven na het uitvoeren van de werkzaamheden. Wanneer er iets mankeert aan de afvoer of de riolering, dan is het voor ons niet mogelijk om garantie te geven.

Neem gerust contact contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Assen via 0592 204 880 als u last heeft van een terugkerende verstopping.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Assen uit?
Ontstoppingsbedrijf Assen is gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Het maakt niet uit welke afvoer verstopt zit, wij kunnen elke verstopping ontstoppen.

Wij kunnen u ook helpen bij stankoverlast met een rioolreiniging. Daarnaast kunnen wij een rioolinspectie uitvoeren in geval van een leidingbreuk, verzakt riool, of om de staat van afvoer en riolering te controleren.

Wij kunnen de riolering ook repareren of vervangen. Onze vakmannen weten door alle opgeloste rioolverstoppingen hoe belangrijk het is dat de riolering goed gelegd wordt om blokkades te voorkomen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Wij zijn werkzaam in Assen en omgeving. Het maakt verder niet uit of u in het centrum van Assen zelf woont of in de omgeving, wij doen niet aan voorrijkosten!